Over ons

 

Kussenplanner.nl is een onderdeel van Life Outdoor Living BV.
Life Outdoor Living BV is specialist in het inrichten van de tuin met schitterend buitenmeubilair. De ontwerpen balanceren tussen soberheid en chic; tijdloos en eigentijds. Stuk voor stuk zijn het meubels die comfort uitstralen en een sieraad zijn voor de tuin. De combinatie van vormen en materialen uitgedrukt in schitterende tafels, heerlijke loungebanken en uitnodigende stoelen, zorgt voor een zeer herkenbare stijl.

Life Outdoor Living maakt gebruikt van topmaterialen: diverse soorten natuursteen, aluminium, glanzend roestvast staal, gegalvaniseerd staal, hardhout, maar ook het tijdloze kunststof.

Soms industrieel, dan weer hip landelijk: Life Outdoor Living speelt met vormen en materiaalcombinaties. Plannen en ideeën die tomeloos boven blijven borrelen, worden vakkundig vertaald naar interessante tuinmeubelseries.
Het onbegrensd spelen met materialen heeft opvallende meubels opgeleverd. Wat te denken van de koele natuurstenen tafelbladen die gedragen worden door ruwe hardhouten boomdelen (model Vario). Of het zwartglanzend natuurstenen tafelblad met het unieke onderstel, gecombineerd van gegalvaniseerd staal en hardhouten delen (model Orlando). Door ruwe materialen te combineren met verfijnde tafelbladen creëert Life Outdoor Living een eigen, herkenbare stijl.

Op meubelgebied is het merk een echte trendsetter, met bijvoorbeeld verstelbare gevlochten meubels die het comfort accentueren. Zoals stoel Ambrosia, een klassiek design met een moderne twist: de rug is dankzij een gasveer traploos verstelbaar voor ultiem zitplezier en gebruiksgenot. In het oog springend zijn de ultra lage loungebanken (serie Passion Lounge). Met dit modulair loungesysteem creëert de gebruiker een eigen zitplek naar keuze.
Eigenwijs is kunststof diningstoel Olivier, die zich moeiteloos laat combineren met de oneindige serie tafels van Life Outdoor Living. En waarmee het bedrijf laat zien, dat zelfs kunststof naadloos in te passen is in een assortiment van natuurlijke materialen.

De tuin moet een mix zijn van stijl en identiteit. Een oase van rust, waar het goed vertoeven is. Life Outdoor Living helpt om die oase te creëren met een collectie buitenmeubelen, die met het grootste gemak van iedere tuin een oase maakt.

Er zijn voldoende keuzemogelijkheden in stoffen, waaronder het gewilde all weather stof met speciale vulling.

Stratmore