Nieuwe tuinkussens


Nieuwe tuinkussens schaft u aan bij Kussenplanner! Of het nu gaat om maatkussens of standaardkussens, wij bieden u een ruime keuze aan kleuren en stoffen. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons hoog in het vaandel: wij bieden u niets minder dan duurzame tuinstoelkussens van de beste kwaliteit.

Topkwaliteit
Uw nieuwe tuinkussens dienen uiteraard te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zowel onze standaardkussens als onze kussens op maat zijn van topkwaliteit. Naar wens kunt u kiezen uit vier verschillende, duurzame materialen:

  • All Weather Textilene is bestand tegen alle weersinvloeden, neemt geen vuil op, vervormt niet, is waterafstotend en kan daarom ook buiten het zomerseizoen buiten blijven.
  • Polyester/katoen is, mits goed geventileerd, een verrottingsvrij materiaal. Deze kussens zijn zeer sterk. Hun duurzaamheid schuilt in de vormbestendigheid. Bovendien biedt dit materiaal zitcomfort zonder te plakken.
  • Acryl is een speciaal ontwikkelde vezel, bestaande uit 100% acryl en daardoor zeer duurzaam. Met goede ventilatie rot dit materiaal niet. De kussens hebben een lange levensduur, zijn vormbestendig, luchtdoorlatend en gaan niet plakken bij langdurig gebruik.
  • Skai leer is imitatieleer, vervaardigd uit onder meer polyurethaan en polyester. Het is nauwelijks van echt leer te onderscheiden, is duurzaam, vormbestendig, neemt geen vocht op en is gemakkelijk te reinigen.

Kies voor één van bovenstaande topmaterialen voor uw nieuwe tuinkussens en wees daarmee verzekerd van stijlvol design, heerlijk zitcomfort en een lange levensduur. Bovendien garanderen wij een snelle levertijd: maatkussens hebt u binnen zeven weken in huis en standaardkussens leveren wij binnen twee werkdagen!

Contact opnemen
Wilt u meer weten over de aanschaf van nieuwe tuinkussens of over Kussenplanner als bedrijf? Bekijk dan ons bedrijfsprofiel, of neem contact op om uw vragen te stellen. We helpen u graag verder! Bel naar +31 165-526770 of maak gebruik van het contactformulier.

nieuwe tuinkussensnieuwe tuin kussens

Voor meer informatie over onze kussens kunt u op de volgende pagina's terecht:
Tuinstoelkussens | Beschermhoezen tuinset | Loungekussens | Weerbestendige kussens | Beschermhoezen

Stratmore