Caravankussens


Nieuwe caravankussens laat u eenvoudig op maat maken bij Kussenplanner. In drie stappen bestelt u uw kussens online en binnen zeven weken heeft u ze in huis! U kunt kiezen uit diverse duurzame materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzame materialen
Uw caravan gaat jarenlang mee, maar het kan voorkomen dat de kussens van het interieur na een aantal jaar aan vervanging toe zijn. Bij Kussenplanner kunt u daarom uw caravankussens eenvoudig op maat laten maken! Als specialist in tuinstoelkussens zijn wij de expert in het ontwerpen en vervaardigen van duurzame, stijlvolle kussens die prima geschikt zijn voor het buiten- en campingleven. U kunt kiezen uit de volgende materialen:

Alle stoffen zijn eenvoudig te reinigen, zeer sterk en vormbestendig. Zo hebt u weer plezier van jarenlang zitcomfort in uw caravan! Het is onze missie om u perfecte kussens te bieden:


Uw account
Nieuwe caravankussens bestellen is bij Kussenplanner heel eenvoudig. U hoeft alleen een account aan te maken en uw bestelling te plaatsen. Standaardkussens hebt u vervolgens binnen twee werkdagen in huis; maatkussens vervaardigen en leveren we binnen zeven weken. Hebt u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen:

regen vocht     maatkussensbuitenkussen


Voor meer informatie over onze kussens kunt u op de volgende pagina's terecht:
Tuinkussenset | Buitenkussens | Zitkussens | Beschermhoes tuinmeubelen | Tuinmeubel kussens

Stratmore