Weerbestendige kussens


Weerbestendige kussens vindt u in het uitgebreide assortiment van Kussenplanner! Wij leveren zowel kussens op maat als kussens in standaardafmetingen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zijn onze kussens in veel gevallen bestand tegen de weersomstandigheden en hebben ze een lange levensduur.

Voordelen
Bij Kussenplanner kunt u naar keuze u kussens in standaardmaten of kussens op maat bestellen. U de keuze hebt uit vier verschillende materialen, die allen zeer duurzaam zijn en u een verschillende mate van weerbestendigheid bieden:

  • All Weather Textilene is onze meest weerbestendige stof: dit materiaal is bestand tegen alle weersinvloeden.
  • Skai leer is imitatieleer, vervaardigd uit kunststof, en is door de weerbestendigheid goed voor een zeer lange levensduur.
  • Acryl is een speciaal ontwikkelde textielvezel, die verrottingsvrij is bij een goede ventilatie.
  • Polyester/katoen is bij voldoende ventilatie eveneens verrottingsvrij.

De kussens van Kussenplanner kunnen dus wel tegen een stootje! Bovendien vervaardigen wij onze kussens alleen uit een zeer hoogwaardige vulling, zodat ze vormvast en ademend zijn. U zult er jarenlang uitstekend zitcomfort mee beleven. Bovendien hebben alle kussenhoezen een ritssluiting, zodat ze gemakkelijk afneembaar zijn en dus eenvoudig te wassen of te reinigen. Alleen de hoezen zijn wasbaar, de kussen zijn niet wasbaar. Bent u benieuwd naar hoe de verschillende materialen voor onze weerbestendige kussens aanvoelen, alvorens u een definitieve keuze maakt? Probeer het dan uit door onze gratis stofstalen te bestellen!

Hebt u vragen?
De weerbestendige kussens van uw keuze bestelt u bij Kussenplanner online door een persoonlijk account aan te maken. Hebt u vragen? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 165-526770 of uw e-mail te sturen via het contactformulier. Bekijkt u ook eens ons bedrijfsprofiel!

Kies uw kussenweersbestendige kussens

Voor meer informatie over onze kussens kunt u op de volgende pagina's terecht:
Bootkussens op maat | Kussens op maat | Caravankussens | Tuinsetkussens | Kussens tuinmeubelen

Stratmore